Kumpul Cerita Lucu Banget Wong Jowo

Kumpul Cerita Lucu Banget Wong Jowo – berisi beberapa anektod dan percakapan lucu dalam bahasa Jawa. Tetap mengusung banyolan khas gaya republik gondes yang rada kasar, sekenanya dan maksa banget. Orang awam mungkin bakal mengerutkan dahi dan bingung: ini humor letak lucunya di mana? Nah, disitulah lucunya. Udah tahu nggak lucu kok masih aja terus membaca hahaha…

 Kumpul Cerita Lucu Banget Wong Jowo
Oh ya, beberapa anektod ini tak semuanya baru. Ada beberapa humor lama dalam bahasa Indonesia yang sudah pernah diposting di republik gondes diterjemahkan ulang dalam boso Jowo.

Langsung saja cuuzzz kita simak cerita lucu dibawah ini :

Cerita Lucu Paijo Chat on WhatsApp

Paijo ngelu sirahe mergo Painem, pacare ngambek. Paijo banjur nyandak hape terus kirim pesen lewat aplikasi WA. Iki isine chat antarane Paijo karo Painem:

Paijo: Yang..
Yang yang… ndasmu peyang? :Painem
Paijo: Say…
Say say… kowe iku sayton! :Painem
Paijo: Beb…
Bab beb bab beb… rupamu kayak bebek! :Painem
Paijo: Sek nesu karo aku ya?
Paijo: Kok gak dijawab?
Paijo: Yo wis aku nyang omahmu ya?
Mreneo nek pingin tak pacul raimu!! :Painem
Paijo: Waduh! Ojo galak galak ngono. Mengko ilang ayune lho… J
Ra usah kakean omong. Nek pingin mati, terusno ngganggu bojone uwong :Painem
Paijo: Lho, iki Painem opo dudu?
Bojone, Cuk!! :Painem

Oalah Jo… Paijo! Perawan sek akeh. Rondo yo sak abreg. Lha kok macari bojone uwong. Nek ketemon ngene iki opo sirahmu ora terancam puthul? Makane dadi manungso iku mbok yo ngerti norma susila barang. Wis mbuh sak karepmu! Sing penting ngakak waelah, hahaha…

Cerita Lucu Gareng Dadi Agen Rahasia

Semar bungah atine mergo Gareng sing wis suwe merantau nyang Jakarta mudik balik omah. Petruk lan Bagong ora kalah seneng mergo ditukokno hape anyar.
“Wah kowe saiki tambah mboys, Reng…” ujare Petruk sumringah
“Kowe nok kutho nyambut gawe opo to le, kok ketoke kepenak tenan?” takon Semar
“Dadi agen rahasia, Romo,” jawab Gareng
“Wuih…! mantep tenan iku,” Bagong sajak gumun
“Kayak James Bond gawanane pistol ngono tah?” Petruk ora kalah kagum
“Yo ora ngono kuwi. Agen rahasia nok Indonesia iku ora podo karo nok film,” jawab Gareng
“Lha nek ora nggowo pistol terus senjatane nek pas tugas iku opo?” pitakone Romo Semar
“Yo cukup kertas karo pulpen ae,”
“Sek sek… sakjane awakmu iku dadi agen rahasia opo to kok senjatane mung kertas karo pulpen?”
“Nganu… Ehm… ” Gareng meneng karo clingak clinguk sak durunge nerusake jawabane, “tulung ojo rame rame yo, iki rahasia. Sakjane aku dadi agen togel…”
“Opo…?!” Semar, Petruk lan Bagong kaget sampek njumbul bareng.
“Raimu iku Reng…!! agen togel ae ngakune dadi agen rahasia!” Semar mbengok mergo nesu
“Agen togel iku kan yo rahasia, Romo… mergo nek ketemon mesti dicekel polisi. Bener ora, Truk?”
“Bener ndasmu sempal!!” sahut Petruk mangkel
( ( – ))
(Humor Gareng Petruk lainnya bisa dibaca di: Guyonan Jowo Modus ala Gareng Petruk)

Cerita Lucu  JARWO VS Bu Sarmi

Bu guru Sarmi Sing Ayu Tenan Tur Bodi Koyo gitar Spanyol, nerusne ngajar murid- murid STM Pekok Jaya sing murite podo pinter gawe ukoro
Sarmi :”Anak-anak, yen mau wis bahas masalah potensi bencanane, saiki tekan penanggulangan lan pencegahane,,? wis podo paham?”
Jarwo : “Dereng Bu! Diajari ae durung wis kon paham, dasar guru edan”
Sarmi :”Wooo bocah wedhus! Gurune diunekne edan, sopo jenengmu?”
Jarwo : “jarwo bu!”
Sarmi :”Pantesan gathel, wong kowe jarwo londo, wis kono,,, ngadek neng ngarep nganggo sikil telu!”
Jarwo :”Hah? Sikilku mung loro bu”
Sarmi :”Sikil tengahmu gunakno jagrak, kok yo ra ngutek kowe ki”
Jarwo :”Guru gapleki! Sikil tengah ki dudu kanggo ngadek,,, tapi ngadek dewe”
Sarmi :”Ndang dilakoni! Kakean
ngomong kowe,,,
Wis saiki kowe paiman,,.pencegahan lan penanggulangan yen ono angin ribut opo?”
Paiman :”Menghindari pepohonan bu! Resiko ketiban jambu”
Sarmi :”Halah nak jambu ki yo ora
beresiko To man…”
Paiman :”Woo bu guru sing goblok, yen jambu sak wit e pora yo modar?”
Sarmi :”Wooo bocah g tau mangan
bangku sekolahan yo”
Paiman :”Emang GUE RAYAP gitooo? Plis dweeeeh”
Sarmi :”Huh,, bocah kok podo edan,,,, jebolan RSJ kabeh tibake,,,
kowe paidi, pencegahan tanah longsor opo?”
Paidi :”Tidak boleh menggunduli hutan bu!”
Sarmi :”Pinter, trus,,,?”
Paidi :”Angsale potong SASAK karo gaya MOHAWK bu”
Sarmi :”Wooo ancen podo wae kowe ki, utekmu yo longsor jebule,,,
Wis sing terakhir menanggulangi banjir opo Jo jarwo,,,? G usah cengengesan neng ngarep kowe…”
Jarwo :”Gampang bu, teng pundi-pundi sampun podo ngerti yen menanggulangi BANJIR ki Nganggo SOFTEK!!! Kersane ra BANJIR”
Sarmi : Plaaaakkkkk!!![nempeleng raine jarwo].
Kowe ki jo,, njawab peng loro jawabane podo g mbeneh kabeh…
Sarmi nyincingne roke,
Nyopot SOFTEK e kanggo nyumpel
congore jarwo..
(( Lucu Ora Lucu, Sing Penting Sarmi Ora Nyopot Tali Kutang”e.. ))

Nahh itulah artikel tentang Kumpulan Cerita Lucu Wong Jowo semoga saja kalian terhibur dengan artikel yang admin bagikan. Baca juga Kumpulan DP BBM Lucu Bergerak Untuk Android Lucu dan Unik.

Sampai disini dulu ya kawan perjumpaan kita kali ini semoga kalian terhibur dengan apa yang admin bagikan semoga bermanfaat untuk kalian semua.

Kumpul Cerita Lucu Banget Wong Jowo | biggboy | 4.5